Tehnologija, podaci i inovacije
Hands holding an orange electric open device over a jeans jacket
Tehnologiju, podatke i inovacije čini grupa maštovitih umova koji testiraju, eksperimentišu, uče i rastu. Zahvaljujući kreativnom mentalnom sklopu, cilj nam je da oblikujemo budućnost održive mode i koristimo moć tehnologije.
Kao deo ovog tima, pretvorićeš poslovne izazove u inovativna tehnološka rešenja. Želimo da poslujemo pametnije i jednostavnije kako bi našim kupcima sve bilo nadomak ruke. Različite sposobnosti i perspektive nam pomažu da sastavimo podstaknute timove zadužene za proizvode, koji će razviti i implementirati proizvode koji će na globalnom nivou značajno uticati na naše kupce. Od veštačke inteligencije do poslovnog razvoja podstaknutog podacima – radimo na nečemu potpuno drugačijem.
  • Podaci i tehnologija
  • Inovacije
  • Održivost
  • Percepcija vrednosti
  • Veštačka inteligencija
  • Core inženjering
  • Cloud
  • SAP
Stvaranje mode pomoću tehnologije
Pošto smo veliki igrač, imamo bezbroj prilika da ostvarimo pravi uticaj i oblikujemo budućnost. Dobro došli u dinamično radno okruženje u kom dajete svoj doprinos bivajući ono što jeste.
Pošto smo rasprostranjeni širom sveta, zapošljavamo neke od najkreativnijih i najinovativnijih ljudi. Mi smo dinamično radno okruženje ponosno na različita porekla i perspektive. Mesto gde svi doprinose bivajući ono što jesu.

Podstičemo naše timove da isprobavaju nove ideje na agilne načine – da isprobavaju, greše i uče. Ono što je uspešno u Bangaloru možda neće biti u Njujorku, ali saradnja obezbeđuje pronalazak pravog rešenja za svaki izazov. Ostvarujemo zajedno.
Otkrij više
Otkrij više
Otkrij više
Otkrij više
Otkrij više
Otkrij više
Otkrij više
Otkrij više
Otkrij više
A female store employee changing a window display 16592
Prodaja i poslovanje
Prodaja i poslovanje
Naši talentovani timovi oživljavaju H&M proizvode za naše kupce, bave se njihovim potrebama i željama i obezbeđuju relevantnost proizvoda lokalnim tržištima. Ako te zanimaju tehnike i vizuelno pospešivanje prodaje ili poslovanje prodavnice, pridruži nam se i pomozi nam da inspirišemo naše kupce i da im pružimo uzbudljivo iskustvo.
Pregledaj uloge
Male store employee smiling looking at the camera 79679
Korisnički servis
Korisnički servis
Podrži naše kupce i pruži im odlično iskustvo kako bi obezbedio/la visok nivo zadovoljstva. Iskustvo kupaca nastavlja da se razvija u prodavnici i onlajn, ali i na društvenim mrežama. Kao deo naše korisničke podrške, predstavljaćeš kompaniju kao ambasador brenda odgovarajući na pitanja, rešavajući probleme i pružajući odličnu uslugu.
Pregledaj uloge
The inside of a H&M store 44795
Iznajmljivanje, izgradnja i projektovanje objekata i prodavnica
Iznajmljivanje, izgradnja i projektovanje objekata i prodavnica
Ovi timovi blisko sarađuju kako bi obezbedili postojanje najomiljenijih prodavnica, tržišni rast, onlajn platforme za prodaju i partnerstva širom sveta. Od pronalaženja savršenog mesta, pregovaranja sa zakupodavcima i razvoja dizajna do izgradnje i održavanja, ovi timovi su zaduženi za sve.
Pregledaj uloge
A male standing in front of a rail of clothes. Holding a few items of clothing, looking off camera. 18158
Računovodstvo i finansije
Računovodstvo i finansije
U okviru ovog odeljenja postoje razne uloge – od rada na strateškim rešenjima do rukovanja fakturama ili saradnje i praćenja ostalih odeljenja. Pridruži se ovom timu i uključi se u svaki korak izgradnje H&M-ovog uspeha.
Pregledaj uloge
Female wearing glasses, smiling and looking off camera. 50340
Brendiranje, marketing i komunikacija
Brendiranje, marketing i komunikacija
Izgradi naš brend, posveti se našim kupcima i pomozi nam da ispričamo našu priču. Naši timovi razvijaju inspirativne i lokalno relevantne i višenamenske kampanje. Pridruži nam se u izgradnji uzbuđenja i stvaranju vernosti oko našeg brenda, kolekcija i proizvoda namenjenih zajednicama kupaca širom sveta.
Pregledaj uloge
Male store employee looking into the camera. Standing near a rail of clothes. 55388
Prodavnice
Prodavnice
Pomozi kupcima da se osećaju dobrodošlo i osećaj se slobodno da budeš ono što jesi. Mnogo H&M-ovih lidera je svoju priču započelo upravo u našim prodavnicama. Ovde ćeš upoznati mentore, uzore i doživotne prijatelje i bićeš deo tima u kom možeš da napraviš razliku.
Pregledaj uloge
A large group of people together clapping 65084
Ljudi, kultura, inkluzija i različitost
Ljudi, kultura, inkluzija i različitost
Ovde budi ono što jesi i podstakni druge da bilo gde budu svoji. Partnerstvo sa kompanijom će ti omogućiti da neguješ inkluzivnu kulturu u kojoj se sve kolege osećaju dobrodošlo, cenjeno i podstaknuto da rastu u svojoj karijeri, ali i kao pojedinci, kako bi dostigli svoj pun potencijal.
Pregledaj uloge
Closeup of person smiling and looking into the camera 19689
Pravo, administracija, bezbednost i usklađenost
Pravo, administracija, bezbednost i usklađenost
Kao odgovorna kompanija, naše poslovanje mora da bude u skladu sa zakonima, propisima i standardima. Pomozi nam da našim kupcima i zaposlenima pružimo procese i smernice usredsređene na rešenje koji će nam omogućiti značajan rast. Ovde napravi razliku i vidi uticaj svuda.
Pregledaj uloge
closeup of woman dressed in wavy orange clothes looking into the distance 24747
Održivost
Održivost
Obuci ceo svet i pruži pomoć na putu ka održivijoj modi. Biti održiv znači poštovati ljude i planetu danas, ali ne ugrožavati buduće potrebe. Pridruži se ovom timu i pomozi nam da modu učinimo održivijom, a održivost modernijom.
Pregledaj uloge
A hand holding a handheld machine 61253
Logistika
Logistika
Ono što radimo nije samo splet okolnosti – mi to omogućavamo i pružamo modu svetu! Radeći kao deo cirkularnog lanca snabdevanja, pomoći ćeš nam da odgovarajući proizvod, uz što manji uticaj na okolinu, stigne na odgovarajuće mesto i u odgovarajuće vreme i uvek ćeš na umu imati naše kupce.
Pregledaj uloge
Female sat at a table leaning on her hand, looking into the camera 11279
Upravljanje poslovanjem
Upravljanje poslovanjem
Pomoću podataka i analize, kao kontrolor poslovanja pronalaziš prilike da podstakneš rast i unaprediš percepciju vrednosti. Sprovedi analizu u delo, reši složene zadatke i razjasni komplikovane stvari. Nudimo ti bezbroj prilika, od lokalne podrške prodavnica do globalnih, pomoćnih funkcija ili regiona.
Pregledaj uloge
A male and female colleague leading over a table looking a fabric samples 63109
Dizajn i razvoj proizvoda
Dizajn i razvoj proizvoda
Budi ispred današnjih trendova i stvori sutrašnju modu. Upotrebi svoj osećaj za stil da nam pomogneš da kupcima širom sveta omogućimo pristup pristupačnoj i održivoj modi. Donesi svoju jedinstvenu i kreativnu perspektivu u H&M i otkrij radno mesto na kom neprestano možeš da učiš, rasteš i napreduješ.
Pregledaj uloge
group of people together on the couch, laughing 63955
Karijere za studente i početak
Karijere za studente i početak
Da li si spreman/na da započneš svoju karijeru u H&M-u? Nudimo različite prilike za obuku kako bismo ti pomogli da učiš i razvijaš svoje veštine tokom studija, ali i nakon diplomiranja.
Pregledaj uloge
Women dressed in a suit sitting in a comfortable chair and looking at the camera 77063
Upravljanje i vođstvo
Upravljanje i vođstvo
Uz veličinu dolazi i velika odgovornost. Budi vođa i pomozi nam da usmerimo našu kompaniju ka značajnom rastu.
Pregledaj uloge
Coloured cotton reels stored on a board 66369
Kupovina i nabavka
Kupovina i nabavka
Naš posao je da pomognemo našim kupcima da shvate da je sve što kupe dizajnirano, proizvedeno i raspodeljeno sa najvećim poštovanjem prema ljudima i okolini. Kao deo našeg tima, bićeš glavna tačka kontakta za naše lokalne dobavljače, obezbeđujući vrhunski kvalitet proizvoda i njihovu ekonomičnost.
Pregledaj uloge